Kontakt os

Claus Fey

Sælger
clfe@bronsgroup.com
+45 24 25 39 16

Anders Brandi Simonsen

Sælger
ansi@bronsgroup.com
+45 92 44 30 91

BiG Pack – den nye generation

BiG Pack – Den nye generation af bigballepresser

Den nye generation af BiG Pack-modeller

 • BiG Pack 1270 (VC, MultiBale): 120 x 70 cm kammer, med eller uden skæresystem / MultiBale-system
 • BiG Pack 1290 (VC): 120 x 90 cm kammer, med eller uden skæresystem
 • BiG Pack 1290 HDP (VC): 120 x 90 cm kammer; High Density ballepresser med eller uden skæresystem

Mere end 25 års erfaring og ekspertise er indbygget i KRONE storballepresserne. Variable Filling System, det unikke MultiBale-system og den kamløse EasyFlow pick-up med mekanisk drevet rotor (Active Pick-up) er de skelsættende funktioner, der har vundet international anerkendelse, og som understøtter succesen med BiG Pack. Baseret på dette design lanceres den nye generation af BiG Pack-modeller nu.

BiG Pack 1270 tilbyder et kammer på 120 x 70 cm – en meget populær størrelse især blandt landmænd. Dets patenterede MultiBale-system danner én storballe fra op til ni individuelle pakker. De store pakker er nemmere at samle på marken og de mindre pakker er nemme at håndtere og fordele i stalden. Den nye BiG Pack 1270 producerer også baller med meget højere tæthed end sin forgænger, en velsignelse for at maksimere transport- og opbevaringseffektiviteten.

KRONE BiG Pack 1290 (VC) har kammeret på 120 x 90 cm, som er den mest populære kammerstørrelse på det internationale marked – ikke kun fordi det gør meget økonomisk brug af garnet, men også fordi disse baller stables meget godt. Den nye version har et meget længere kammer, og det har en positiv effekt på ballernes form. Derudover fås modellen nu også med det 51-bladede VariCut skæresystem.

Ved at kværne mere end 100 halmballer i timen ved ballevægte på op til 500 kg er dette benchmarkmaskinen med hensyn til ydeevne og tæthed. Leder du efter effektiv langdistancetransport af halm og høballer? Så er HDP-teknologi fra KRONE noget for dig.

 • En mere effektiv pick-up takket være en drevet fremføringsvalse efterlader intet stød
 • Massiv afgrødepresserulle for overlegen ydeevne
 • Valgfri hydraulisk pick-up med hastighedskontrol og frem/bak funktion
 • Blødere løb takket være et kamløst design
 • Mindre slid med 68 % færre bevægelige dele
 • Vedligeholdelsesfri og langtidsholdbar

KRONE Active Pick-up – en smart kombination af den gennemprøvede og pålidelige EasyFlow Pick-up uden kam plus en ekstra drevet fremføringsvalse. De to kombinerede gør et perfekt match, der leverer en pick-up-ydeevne, der er uden sidestykke på markedet, mens sliddet holdes på et minimum. Mere end det, fører de materialet i et usædvanligt jævnt flow ind i maskinen – uanset om den er udstyret med skæresystem eller ej. Øg dine arbejdshastigheder og gennemløb.

Den massive afgrødepresserulle sikrer et kontinuerligt flow af afgrøde ind i maskinen. Dens højde styres bekvemt fra et håndsving, og affjedringen kommer fra fjedre.

De pneumatiske styrehjul følger enhver kurve og kan højdejusteres uden værktøj. Skærmen er endda beskyttet i kurver, takket være deres fremragende kasteadfærd.

Med en bredde på 2,35 m (DIN 11220) og udstyret med fem rækker tænder med en afstand på 55 mm fra hinanden gør den kamløse EasyFlow Pick-up et rent stykke arbejde hver gang. Kombinationen af den drevne fremføringsvalse og de sidemonterede snegle tikker alle kasserne i tørt, skørt materiale, hvilket leverer massivt øget gennemløb.

Standard dybdebegrænseren justerer pickuppen til at arbejde i lange stubbe, hvilket reducerer belastningen på målehjulene, som kun løfter pickuppen i meget ujævnt terræn.

 • Korte snittelængder – minimum 21 mm nominelle længder
 • Justerbar LOC, to valgbare modblade
 • Defibreringseffekt for øget væskeoptagelse
 • Mekanisk gearkasse og hydraulisk højdekontrol

PreChop er en integreret frontmonteret snitteenhed på KRONE storballepresserne i den nye BiG Pack 1270 (VC), 1290 (VC) og 1290 HDP (VC) serier. Den har 96 roterende klinger og to rækker af 47 modklinger, der skærer materialet til en nominel længde på 21 mm. Mere end, PreChop defibrerer også stilkene synligt.

Hakket og næsten støvfri halm er perfekt strøelse i fjerkræstalde og kobåse samt i svine- og kødkvægstalde. Mere end det, bruges det som dyrefoder, der tilføjer fibre til fiberfattige rationer, men også som barkflis i jordbærplantager og næringsmedium i svampeproduktion. Den behandlede halm har bedre sugeegenskaber, spredes lettere i stalden og forhindrer gylledrænet i at blokere, samtidig med at det understøtter gødningsmineralisering.

Den store skærerotor er 525 mm i diameter og har 96 drejelige knive i et skrueformet arrangement. Den roterer med 3.000 o/min og fører materialet gennem to rækker modklinger med hver 47 stive klinger og herfra videre til BiG Pack pick-up’en. En turbulensgeneratorstrimmel mellem modskærene sikrer et snitt af højeste kvalitet. Intensiteten af ​​de to modblade kan justeres i en af ​​fem positioner uden værktøj. Alle klinger er vendbare for en lang levetid.

Ved brug med PreChop kan fremføringsvalsen på den aktive pickup stoppes og slukkes, hvis det er nødvendigt. Afgrødepresserullen kan også flyttes væk. PreChop har en høj løftehøjde, hvilket gør det muligt at bruge presseren uden at fjerne PreChop.

 • Grundig blanding og ensartet forkomprimering er det første skridt til optimal kammerfyldning
 • Forkomprimeringsniveauet kan vælges fra terminalen
 • Indikatoren for belastning af fødekammeret hjælper uinitierede chauffører med at opnå maksimale gennemløb
 • Overbelastningsbeskyttelseskobling for overlegen førerkomfort
 • Bedste ydeevne i alle afgrøder og skårvolumener

Afprøvet og testet bliver endnu bedre! I tråd med dette ordsprog har VFS variabelt påfyldningssystem modtaget en opdatering, der øger ydeevnen. Optimal blanding og effektiv forkomprimering i korte og forskellige afgrøder var ikke nok for KRONE-ingeniørerne. De har nu implementeret en funktion, der gør det muligt for operatører at styre niveauet af prækomprimering fra terminalen, og som holder dem informeret om den aktuelle belastning.

VF-systemet bruger fire pakkerriver, en føderive og en sensorsving. Pakkerne bevæger sig i et fælles knastspor, føderen river i et separat knastspor, som svinger ind og ud af banen.

Så længe fremføringsknastbanen ikke svinger af vejen, fortsætter pakkerne og føderen med at tilføre materiale ind i fødekammeret og forkomprimerer det, mens de går. Sensorsvinget med sin holdetand fanger materialet inde i tilførselskammeret og forhindrer det i at trænge ind i pressekammeret.

Når forkammeret er fyldt helt op, skubber det store volumen af ​​materialet svingen og holderen ind i pressekammeret. Dette rydder vejen ind i kammeret og udløser foderautomaterne.

Hele foderrivens knastspor bevæger sig væk fra banen, så riven fører det forkomprimerede materiale ind i pressekammeret. Derefter vender sensorsvinget og knastsporet tilbage til deres tidligere positioner.

Den nye BiG Pack har et helt nyt VFS styresystem, som også har en ny sensor, der overvåger svinget. Hvis der ikke er nok halm i forkompressionskammeret til at producere en pakke i fuld størrelse, udløser en elektrisk bremse et ekstra slag, der opsamler mere materiale. Hvis bremsen ikke udløses, fortsætter systemet med at tilføre materiale ind i pressekammeret ved hver drejning af pakkeren. Det bedste er, at operatører kan styre niveauet af forkompression, vadtykkelse og wadnummer elektrisk fra førerhuset. Fra terminalskærmen kan de se forkammeret blive fyldt ved hver drejning af pakkeren og forstyrre ved at ændre drejningsmomentet, der udløser mekanismen. Bremsen udløses ikke, så længe systemet er i 1:1 fremføringstilstand.

Pakkernes indre knastspor er delt i to dele for nem udskiftning, når den er slidt eller beskadiget. Den nederste del af knastsporet er 20 mm bredere og kan prale af et meget mere kraftigt design. Også de tomgangshjul og aktuatorarme er alle hentet fra BiG Pack HDP II for at styrke den nye BiG Pack-generation.

 • Høj inerti og høje hastigheder for et stille kørende system
 • Kraften overføres ned ad koblingsbeskyttede drivaksler
 • Ingen skærestifter i drivlinjen for maksimal operatørkomfort
 • Hydraulisk starthjælp er en mulighed for jævn maskinstartKRONE har altid foretrukket massive svinghjul, der er i stand til at absorbere spidsbelastninger og forbedre brændstofeffektiviteten på sådan en storballepresser. Alle kæder er blevet erstattet af gearkasser og drivaksler for optimal effektivitet i hele drivlinjen. Du finder ikke skærestifter på KRONE BiG Pack-drivlinjerne, men overbelastningskoblinger, der beskytter alle drev.

Store svinghjul forhindrer hop og garanterer et støjsvagt køresystem. Svinghjulene absorberer spidsbelastninger, og maskinen bevarer en ensartet arbejdshastighed, mens den kræver betydeligt mindre traktorkraft – for mere ro i sindet, bedre brændstofeffektivitet og minimalt slid.

Ved opstart er drivakslen til BiG Pack beskyttet af en glidekobling. Ved overbelastning aktiveres en automatisk udkoblingskobling, der beskytter ballepresseren effektivt mod den energi, der er lagret i svinghjulet. De to koblinger er placeret foran svinghjulet for nem adgang og service.

På KRONE storballepressere overføres kraften til pakkeren og knytterne via robuste drivaksler, gear og overbelastningskoblinger, der kræver lav vedligeholdelse. At købe denne teknologi betyder, at man køber ind til pålidelighed og komfort.

VariCut remdrevet, ballekammerkontrolsystemet og KRONE PowerClean-systemet har deres eget hydrauliske indbyggede system, så disse enheder ikke kommer ind i traktorens oliereserve.

 • Op til 51 klinger producerer kort halm af højeste kvalitet
 • Variabel klingegruppekontrol til forskellige snittelængder
 • Remtræk og firestjernet rotor for maksimal effektivitet
 • Valgfrit vendesystem reducerer blokering
 • Valg af to systemer med 26 eller 51 blade, der passer til individuelle behov

VariCut26 og VariCut51 tilbyder maskinkøbere en meget fleksibel og letanvendelig løsning, et skæresystem til storballepressere, der sætter kryds i alle kasser. VariCut26 med 26 knive er den bedste mulighed for dem, der klipper med en minimumslængde på 44 mm, mens VariCut51 med 51 klinger er for dem, der søger snit på halvdelen af denne længde.

En sidemonteret poly kilerem driver pick-up’en og rotoren. Dens slip overvåges konstant, så bæltet. Ved overbelastning afbrydes strømtilførslen til pickuppen og skæresystemet automatisk. For at genoptage driften trækkes knivene ind/ud enten automatisk eller manuelt.

VariCut 51-systemet giver operatører mulighed for at vælge knivene i sæt af 51, 26, 25, 12, 5, og VariCut 26 tilbyder sæt med 26, 14, 12, 6, 6 knive. Den forvalgte gruppe tilkobles hydraulisk fra kabinen. Alle knaster er fastgjort til akslen og kan kombineres til individuelle grupper.

En serviceåbning over knivene kan åbnes i en enkelt handling for at fjerne aflejringer. Området omkring knivene og det individuelle knivbeskyttelsessystem på VariCut 51 holdes rent med en integreret trykluftblæser.

For nem afmontering og vedligeholdelse trækkes bladkassetten i ét stykke bekvemt ud til siden på en valgfri transportramme, der passer på en palleløfter. Den kan tages ud af maskinen ved ballepressning af hø eller andre afgrøder, der ikke snittes.

 • Et længere pressekammer til fastere, strammere baller i tørre afgrøder
 • Massive hydrauliske cylindre styrer pressetrykket
 • En elektronisk stjernehjulssensor sikrer ensartede ballelængder
 • Elektronisk pressetrykkontrol for jævn balletæthed
 • Fravælgbare skubberhunde skubber enten kun den sidste balle ud eller rydder hele kammeret

BiG Pack har et 20 % længere pressekammer, der nu har en topplade i fuld bredde for at producere endnu fastere, strammere baller, især i meget tørre afgrøder og ved høje arbejdshastigheder og gennemløb. Det indbyggede hydrauliske system med automatisk pressetrykskontrol sikrer faste balleformer og pæne kanter, selv under våde forhold og i forskellige afgrøder.

Ballekammerets længde er øget med 20 % til 3,60 m. BiG Pack 1290 HDP kammeret har standard slidplader i forenden, som hjælper med at presse materialet ind i perfekte baller og reducere maskinslid. Op til seks massive væddere betjener toppen og sidevæggene af kammeret. Det kraftige åg er designet til at klare usædvanligt høje belastninger i non-stop drift.

BiG Pack har en meget stærk ramme, der også har et træk til for eksempel at trække en balle. BiG Pack har en meget stærk ramme, der også har et træk til for eksempel at trække en balleakkumulator.

KRONE udstyrer alle BiG Packs med et stjernehjul, der måler ballelængden elektronisk. Hjulet er anbragt i midten af ​​pressekammeret og er indkapslet til beskyttelse mod genstande og snavs.

Operatøren vælger en densitet mellem 0% og 100% på kontrolboksen, og pressekraftkontrollen tilpasser pressetrykket automatisk. På denne måde får du ensartede og ensartede balletætheder også under varierende forhold.

Skubberne kan fravælges, så du kan vælge, om kun nogle er i aktion for at skubbe den sidste balle ud eller dem alle for at rydde kammeret. Når operatøren aktiverer skubberne, reduceres pressetrykket automatisk til et tilpasseligt niveau. Dette gør det lettere at skubbe ballen ud afhængigt af afgrøden. I autotilstand udfører skubberne flere cyklusser.

 • Dobbelt knytterteknologi for ekstra pålidelighed
 • Et valgfrit maskinrengøringssystem er tilgængeligt som et alternativ til det standard pneumatiske rengøringssystem
 • Centralsmøring leveres som standard
 • Lang levetid

Der er ingen vej udenom dobbeltknyttere, når opgaven er at lave højdensitetsballer. Teknologien fører over- og undertråden til knytteren uden at stramme dem. Trådene er kun fastgjort inde i knytteren i det korte øjeblik, hvor knuden bindes. Dette reducerer belastningen på tråden og knytteren markant, hvilket øger systemets pålidelighed.

Knytteren tilfører en øvre og en nedre garn til ballen, mens den presses og binder garnet med to knob – en i forenden af ​​ballen (startknude nr. 1) og en i bagenden (afslutningsknude nr. . 2). Den nederste sejlgarn føres gennem nålen af ​​et spændingssystem, der omgiver bunden og de to ender af ballen. Den øverste garn tilføres ballen direkte af et spændesystem og omslutter toppen af ​​ballen. Dette system gør det muligt for maskinen at anvende maksimal pressekraft i enhver type afgrøde.

Opdateringerne på garnkasserne refererer til funktioner og funktioner, men også til stylingen. Garnkassen er integreret i sidepanelet og åbner uden værktøj. Panelet holder garnkuglerne rene og fri for snavs. 15 kugler fodrer garnet i et logisk arrangement. Boksen rummer endda 15 kg bolde som et alternativ til de gængse 11 kg bolde – en lille detalje, der udvider dit betjeningsområde markant.

Udover hovedgarnkasserne tilbyder KRONE som den eneste producent to ekstra garnkasser, der er monteret i bagenden af ​​maskinen. Ind imellem dem rummer kasserne seks 15 kg garnkugler, hvilket giver operatørerne mulighed for at udvide deres rækkevidde med ca. 250-300 baller.

 • Undgår effektivt ophobning af afgrøde og affald
 • Hydraulisk drevet for overlegen ydeevne
 • Renser knytterne, maskinsiderne og akslerne
 • Overlegen bekvemmelighed og sikkerhed

KRONE PowerClean er en pionerudvikling, der renser ikke kun knytterbugten, men også store områder af maskinen. Ved at opretholde et højt lufttryk inde i knytterbugten forhindrer systemet i første omgang materiale i at samle sig her. Herfra ledes luftstrømmen til områderne bag garnkasserne og ned til akslerne, hvilket renser maskinen ved maksimal bekvemmelighed og sikrer maksimal sikkerhed i marken og på vejene.

Den store knytterbugt åbnes nemt uden værktøj for nem adgang til knytterne. Møllerne stopper automatisk, når dækket åbner.

To turbiner fører luften bagfra ind i knytterbugten, hvilket skaber et overtryk og forhindrer affald i at aflejre sig her i første omgang. Herfra ledes udsugningsluften til området bag garnkasserne og ned til akslerne, hvilket også holder disse områder rene.

Knytterbugten er dækket af et stilfuldt plastdæk, som giver maksimal beskyttelse.

 • Op til ni små baller i en enkelt stor pakke
 • Små baller fra 0,30 til 1,35 m
 • Stor præstation i marken
 • Små baller til nem håndtering i gården

KRONE MultiBale-systemet konverterer din BiG Pack 1270 til en veritabel multifunktionsmaskine. Sættet fås som ekstraudstyr og giver dig mulighed for at lave kæmpe baller og rydde selv store marker hurtigt og effektivt og samtidig levere dine kunder små pakker, der er nemme at håndtere i stalden uden en læsser. KRONE MultiBale er et unikt system, der giver dig et forspring i forhold til dine konkurrenter og hjælper med at udvide din forretning.

Op til ni enkeltballer er pakket i én storballe: Det prisvindende MultiBale-system ændrer halmhåndteringsprocesser i stald og stald. De små baller er 0,30 m til 1,35 m store, hvilket giver brugerne mulighed for at håndtere dem nemt og uden behov for dyre maskiner. Når det er sagt, kan du selvfølgelig fortsætte med at presse almindelige 2,70 m lange baller.

På farten indstiller operatøren det nødvendige antal baller på kontrolboksen i førerhuset og vælger den samlede længde af storballen og antallet af små pakker. De små baller holdes sammen med to strenge, hvorimod den store balle har fire. Du kan naturligvis også producere konventionelle enkeltballer i fuld størrelse bundet med seks strenge.

I MultiBale-tilstand binder to knyttere de små pakker, og de andre binder den store balle, assisteret af et delt nåleåg. De to nåleåg er koblet og frakoblet med en styret lås. For at dobbeltknytteren kan binde knuden, skal den forsynes med sejlgarn. Derfor passerer de andre strenge simpelthen igennem under knytterne. De små baller bindes med to længder sejlgarn (1). Når ballen er færdig, kobles de to åg automatisk ind igen, så alle knytterne nu er forsynet med garn (2). Så bindes den store balle.

 • Stærkere aksel giver tungebelastninger på op til 3 tons
 • Valg af topmonterede eller bundmonterede træk og forskellige træktyper
 • Ny og stærkere BPW tandemaksel til op til 60 km/t
 • Boogie-akslen med parabolske fjedre til overlegne ture er en speciel BPW-udvikling til BiG Pack

KRONE BiG Pack tilbyder bekvem og sikker kørsel i marken og under vejtransport takket være en stiv eller caster-styrende tandemaksel, der tilbyder op til 60 km/t.

Alle BiG Pack-modeller fastgøres til topmonterede eller bundmonterede traktorender – takket være den modulære trækstang, der tilbyder tungebelastninger på op til tre tons. Den kompakte drivaksel kommer med en speciel holder, der tilbyder forskellige positioner, så akslen altid er så lige som muligt. Ekstra afskærmninger er tilgængelige for at beskytte traktorhjulene, når de foretager snævre sving. Der findes et stort udvalg af træktyper, der passer til forskellige nationale krav.

Dette hydrauliske stativ er ekstraudstyr og meget anvendeligt til på-/afmontering af maskiner med 80 kugletræk. Stativet styres af en dobbeltvirkende kobling og fra traktorens oliebeholder. Et mekanisk stativ fås som ekstraudstyr.

Den fjederaffjedrede Boogie-tandemaksel giver jævn og støjsvag kørsel selv ved 60 km/t, hvilket fjerner belastningen af ​​både mand og maskine. De caster-styrede baghjul klarer hver tur, mens de træder blidt på den værdifulde græsmark. Når maskinen bakker eller kører med hastighed, justeres den styrede aksel automatisk og låses hydraulisk i sin ligeudgående position.

Alle BiG Packs kan tage enten 500/60 R22.5- eller 620/50 R22.5-dæk – naturligvis radiallag af højere kvalitet. Begge størrelser har identiske diametre, men forskellige bredder. Ingen af ​​dækkene vil skubbe den samlede maskinbredde ud over 3 m-mærket.

 • Farveberøringsskærme i høj opløsning
 • Styreenhederne på KRONE BiG Pack storballepressere er alle ISOBUS-kompatible
 • Når den er koblet til en ISOBUS-kompatibel traktor, kan KRONE BiG Pack betjenes fra traktorterminalen
 • Indbyggede kontrolpaneler giver operatører mulighed for at betjene individuelle enheder fra jorden, når de servicerer maskinen

Selv entry-level DS 500 fra KRONE tilbyder bekvem og omfattende kontrol af alle større funktioner fra en farveberøringsskærm. CCI 800 og CCI 1200 ISOBUS-terminalerne tager brugerkomforten til det maksimale og tilbyder én skærm, der viser både maskinens brugergrænseflade og billederne, der føres fra kameraet.

Den kompakte DS 500 terminal har en 5,7″ farveskærm med et overskueligt layout til nem brug. Du kan enten betjene maskinen fra de 12 funktionstaster eller touchscreenen og drejeknappen på bagsiden af ​​enheden.

CCI 800 ISOBUS-terminalen med 8″ berøringsskærm fungerer som brugergrænseflade og også som kameraskærm, der f.eks. fremfører billederne fra balleakkumulatoren, og tilbyder multifunktionalitet, der sparer omkostninger og frigør kabineplads til uafbrudt udsyn. De enkelte maskinfunktioner vises i mini-view-format på den lyse, højopløselige farveskærm.

Den nye ISOBUS-kompatible CCI 1200-terminal med sin 12″ berøringsskærm viser visningerne af to universalterminaler (UT) på én skærm. Dette giver operatøren mulighed for at styre kombinationer såsom en BiG Pack og en BaleCollect fra én enkelt terminal og se optagelser fra flere kameraer på samme skærm – en pengebesparende funktion, der giver et bedre udsyn hele vejen rundt fra kabinen De enkelte maskinfunktioner vises i mini-view-format på den lyse, højopløselige farveskærm.

Alle ISOBUS-kompatible KRONE-maskiner kan også styres fra traktorens eksisterende ISOBUS-terminal. Tilslut blot et enkelt kabel og nyd din tilpassede brugergrænseflade på terminalen i førerhuset. Valgfrie kontroller som WTK-joysticket gør traktoren endnu nemmere at betjene, afhængigt af traktorspecifikationen.

Skæresystemet, garnkasserne, ballesliske og skubbehunde samt LED arbejds- og servicelys betjenes fra disse BUS-styringer på maskinen. Knapperne er baggrundsbelyste, og LED’en tændes for at bekræfte, at den specifikke funktion er blevet korrekt aktiveret.

 • Sidepanelerne åbner og lukker hydraulisk for bekvem garngenfyldning og optimal adgang til service- og vedligeholdelsespunkter
 • Autosmøreapparat forlænger serviceintervallerne og minimerer tid brugt på servicering
 • Håndvasketank med sæbedispenser

Regelmæssig service øger pålideligheden og levetiden for din BiG Pack. Derfor har KRONE udviklet en innovativ foldemekanisme, der åbner sidepanelerne hydraulisk for bekvem service, reparation og genfyldning af garn. LED-lys tændes automatisk, når du åbner panelerne og sænker garnkasserne for fremragende udsyn dag og nat.

For at kunne servicere en maskine korrekt er det nødvendigt at få adgang til alle service- og vedligeholdelsespunkter nemt og bekvemt. Efter denne logik kan BiG Pack-sidepanelerne også styres fra kabinen eller fra tastaturpanelet på maskinens bagende. De åbner bredt og klart og giver masser af frihøjde og adgang til alle servicepunkter i øjenhøjde.

Autosmøreapparatet og dets store fedtbeholder giver operatørerne mulighed for at bruge mindre tid på at servicere og vedligeholde maskinen. Enheden sidder under venstre panel, hvor den er beskyttet mod UV-stråling.

En ekstra vandtank med en integreret sæbedispenser sidder bag på maskinen, så du kan vaske dine hænder efter et kort indgreb på maskinen og komme tilbage på traktoren med rene hænder.

 • Standard LED-lys rundt om garnkasserne og knytterne for fremragende synlighed
 • Yderligere LED-muligheder er tilgængelige for maksimal operatørkomfort under natarbejde
 • Valgfri LED-arbejdslys forbedrer synlighed i marken
 • Valg af lyssæt til rådighed, der passer til individuelle behov

Gør nat til dag! Vælg et af de mange lyssæt, der er tilgængelige fra KRONE, og specificer din BiG Pack til dine individuelle behov og krav. Lysene inde i garnkasserne, over nålene og inde i knytterbåsen er standardspecifikation. Ud over disse kan du vælge flere lys på servicesteder og flere LED-arbejdslys.

 • Fuldt integreret fugtsensor i pressekammeret
 • Fuldt integreret vejesystem i ballesliske
 • Kamerasystem til sikker bakning
 • Ekstra garnkasser bagpå
 • Ensilageadditivdispenser optimerer foderkvaliteten

For endnu større bekvemmelighed og effektivitet kan du vælge mellem en række muligheder, der tilføjer endnu flere funktioner til din maskine, inklusive fugtregistrering og ballevejesystemer, der giver nøjagtige oplysninger om det aktuelle job, eller LED-arbejdslygter og bakkameraer for uhindret udsyn og et klart udsyn hele vejen rundt.

Dataene fra den valgfri fugtsensor ved indgangen til pressekammeret udlæses på displayet og holder operatørerne informeret om aktuelle forhold. Informationen udlæses på en førerhusbaseret skærm. En alarm udsendes automatisk, når en forudindstillet parameter overskrides.

Vil du have styr på, om ballevægten opfylder dine kunders behov? Så er den valgfri ballesliske med integreret vejesystem den helt rigtige teknologi for dig. Terminalen viser ikke kun vægten af ​​hver enkelt balle, men også den samlede vægt af det færdige ballearbejde.

Du kan vælge et CCTV-system med omvendt kørsel, der omfatter et kamera og en farveskærm, som har en anden port til et andet kamera. Kameraet kan også tilsluttes til CCI-terminalen.

Landmænd i forskellige lande bruger forskellige fastgørelsessystemer: En top- og bundmonteret trækstang er en standardfunktion på alle BiG Packs. En kugle- eller ringtrækstang er en mulighed for alle BiG Packs. Vælg mellem kugletræk og ringtræk til brug med den drejelige trækstang.

Alle KRONE storballepressere har et hydraulisk startassistentsystem. To hydromotorer bringer svinghjulet op på hastighed, før traktorens kraftudtag aktiveres – alle betjenes naturligvis bekvemt via terminalen i førerhuset.

Alle BiG Pack maskiner med XCut eller VariCut skæresystem og PreChop kan udstyres med et ekstra sæt knive som ekstraudstyr.

Data- og ordrestyring med CCI.Control Mobile: Maskin-, flådestyrings- og navigationsdata kan optages på denne iPad-app.

BiG Data Tools er KRONEs letanvendelige, gratis analysesoftware. Den viser maskindata registreret via CCI.Control Mobile i form af et ballekort.