Bagmonterede skårlæggere

EasyCut bagmonterede skårlæggere

De bagmonterede EasyCut skårlæggere arbejder med succes overalt i verden. Brugere over hele verden videregiver deres erfaringer til os, og vi implementerer deres feedback i produktionen af EasyCut R maskinerne. Den opretstående opbevaringsposition er en af de innovative ideer, som EasyCut R skårlæggerne nyder godt af, idet de kun kræver lidt opbevaringsplads. KRONE skårlæggerne har mange innovative løsninger, der gør livet som landmand lettere og mere rentabelt.

EasyCut R serien er kompakte, lette at trække og ”svæver” hen over ujævnheder og leverer de fineste afskæringsresultater uanset terrænforholdene.

 

Bagmonterede skårlæggere
Vis alle kategorier
Det reneste og mest præcise snit

KRONE EasyCut skårlæggere giver den reneste og mest præcise afskæring. Den lukkede fuldsvejste knivbjælke arbejder hårdt i mange år uden at blive utæt. De massive cylindriske tandhjul i oliebad garanterer en lydsvag og pålidelig gang både under konstant drift og ved spidsbelastning. Alle EasyCut skårlæggere er udstyret med brede glidesko, som både beskytter knivbjælken og græsmarkerne. Alle knivbjælker har som standard hurtigskiftesystem.

EasyCut frontmonterede skårlæggere fås i følgende modeller:

Modeller: R 280, R 280 CV, R 280 CR, R 320, R 320 CV,R 320 CR, R 360, 400

Arbejdsbredder: 2,73 – 4,00 meter

EasyCut bagmonterede skårlæggere fås med og uden crimper

ActiveMow bagmonterede skårlæggere

Med KRONE ActiveMow skårlæggerne får du rene og perfekte snit. Den lukkede og fuldsvejste knivbjælke lever op til de højeste kvalitetsstandarder, og sikrer en stabil drift til mange års hårdt arbejde. Skårlæggerne giver høj komfort, større rentabilitet og fordele. Til ActiveMow tilbydes en lang række praktiske løsninger, som gør arbejdet nemmere og mere effektivt, herunder bedre udsyn, vertikal opbevaring og 100° positionering for ensartet vægtfordeling under transport.

ActiveMow bagmonterede skårlæggere fås i følgende modeller:

Modeller: R 200, R 240, R 280, R 320, R 360

Arbejdsbredder: 2,05 -3,61 meter