TX

TX aflæsservogn

KRONE TX aflæsservognene bygger på mange års erfaring med produktion af erhvervstrailere. Det kan ikke være lettere at fylde en TX vogn med finsnitteren. Denne vogn har en enorm lastkapacitet, er velegnet til hurtig kørsel på vej og aflæsningen foregår lynhurtigt. KRONE TX sætter standarden i branchen, mindsker omkostningerne og øger din produktivitet.

TX
Vis alle kategorier
Større lastrum

Med lanceringen af TX serien introducerer KRONE en nyskabelse på en aflæsservogn, som ikke er set før: En vognbund og bundkæde, der er sænket foran. Eftersom vognbunden skråner ned fortil, danner den en lomme, hvor materialet, der fyldes ind i vognen, samles i starten af fyldningsfasen. Dermed øges vognens samlede  lastkapacitet og traktorens baghjul får et bedre greb. Det lave tyngdepunkt øger desuden vognens stabilitet på hældninger, både når den arbejder i marker og ved transportkørsel på vejen.

En formĂĄlstjenstlig investering

Med en fornuftig udstyret vogn bliver du hurtigere færdig med arbejdet. KRONE har udviklet et bevægeligt skubbesystem til sine vogne, som sørger for, at transportvognen tømmes fuldstændigt og hurtigt. Andre udstyrsmuligheder omfatter overdækninger, vejesystemer, ekstra lygter og reflekterende omridsmarkeringer, hvilket effektivt forbedrer vognens funktion, sikkerhed og synlighed.

Aflæsservogn fås i følgende modeller:

Modeller: TX 460, TX 460 D, TX 560, TX 560 D

Lastkapacitet: 46 og 56 mÂł

TX aflæsservogne fås med og uden doseringsvalser