Swadro med 6-rotorer

Swadro med 6 rotorer

Swadro 2000 har 6 rotorer med en arbejdsbredde på i alt 19 meter. Denne store arbejdsbredde giver dig mulighed for at rive op til 20 ha i timen. Eftersom de forreste rotorer drejer hurtigere rundt end de bagerste rotorer, giver det en enorm effektivitet i kombination med ensartet kvalitetsarbejde og luftige skårstrenge. Disse store skårstrenge er ideelle til efterfølgende høstmaskiner med høj kapacitet. Swadro 2000 kan ruste sig af mange nyskabelser, eksempelvis multiophæng, der sikrer en god jordfølgning, og specialhærdede Dura-Max kulissestyring med 3 års garanti. Af- og påmontering af rivearmene med lejer og styreruller foregår let og hurtig. Du skal blot afmontere to eller fire bolte og trække rivearmen ud. Det er det hele.

Swadro med 6-rotorer
Vis alle kategorier

 

Swadro 2000 med variabel arbejdsbredde

For at tilpasse sig til opsamlingskapaciteten på de efterfølgende høstmaskiner kan man via svingarme hydraulisk variere arbejdsbredden fra 10 – 19 meter. En glideslæde sørger for at begge svingarme omstilles synkront.

Swadro 2000 med fleksibel akselstyring

Kørestellets akselstyring kan styres på to måder: Enten passivt via styrestænger eller aktivt via et hydraulisk system. Fremragende efterløbsegenskaber, snæver rangering og nem øgning af styrevinklen er yderligere fordele ved kørestellet.

Læs mere om Swadro 2000 i menuen til højre.

Swadro fås i følgende model:

Model: Swadro 2000

Arbejdsbredde: 19 meter