,

Swadro TS 970

£0.00

Swadro TS 970 er er siderotorriven med 3-rotorer og en arbejdsbredde på 9,70 meter. Den er udstyret med elektisk indstilling af arbejdshøjden med visning af rotorhøjden, hvilket gør det muligt at tilpasse sig varierende driftsforhold under kørslen. Arbejdshøjden for hver enkelt rotor kan indstilles separat med en kontakt og kan aflæses på displayet.Rotorriven kan aflægge et skår på knap 20 meter, hvilket er ideelle forudsætninger for en finsnitter med høj kapacitet. Den løser uden problemer denne opgave med en arbejdskapacitet på op til 10 ha/t, hvilket gør høstkæden endnu mere effektiv.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 8b2d4e5d9100 Kategorier: ,

Swadro TS 970

Hydraulisk klapbar skårdug

Som ekstraudstyr er det muligt at udstyre Swadro TS 970 med en skårdug der hydraulisk foldes i vendeposition. Ved sammenrivningning af dobbeltskår kan skårdugen let og komfortabelt foldes op. Det forhindrer at man trækker foder ud af et allerede sammenrevet skår og øger de efterfølgende høstmaskiners effektivitet.

Rotorer

Alt skal passe sammen, for at det er muligt at rive afgrødematerialet sammen i ét rent sideskår fra en arbejdsbredde på 9,70 m. Swadro TS 970 er udstyret med rotorer med forskellig diameter og omdrejningstal. Den midterste og den bagerste rotor er hver udstyret med 13 rivearme, mens den forreste kun er udstyret med 10 rivearme.Rotoren der er placeret henholdsvis i midten og foran har en høj periferihastighed, hvilket giver et bedre materialeflow. Eftersom den bagerste rotor skal flytte større mængder af materiale og har ansvaret for skårstrengens form, rotorer den langsommere og er udstyret med fem dobbeltfingre på hver arm.

Brand

Krone