,

EasyWrap 150

Ved hjælp af en indpakningsarm, der kredser rundt om ballen ved 36 omdr./min., Er EasyWrap 150 i øjeblikket den hurtigste enkeltarmsindpakning på markedet. Monteret i trepunktsophænget enten foran eller bag på traktoren for optimal vægtfordeling og sikker stabil kørsel i ethvert terræn, den robuste og brugervenlige maskine er også velegnet til indpakning af rundballer på op til 1.600 kg uden problemer selv med mindre traktorer.

Som en anden fordel sikrer det kompakte design og den ekstremt smalle ramme, at føreren har en fremragende udsigt over indpakningen.

To massive og drevne valser (en med en glat overflade, en med en bølget overfalade) vender ballen effektivt selv under vanskelige forhold. Indpakningen justeres let til den aktuelle ballestørrelse ved blot at montere stifterne på lastearmene, der løfter ballen og løfter den op på bordet. og sikrer, at filmen altid påføres i midten af ​​den runde balle for ideel overlapning og ensartet påføring af filmen.

Som et andet teknisk højdepunkt er EasyWrap ikke afhængig af tidsstyret kontrol, der typisk bruges på andre solo wrappers. EasyWrap har en vinkelsensor, der overvåger indpakningsarmens position. Teknologien sikrer perfekte omviklinger, og ensartede overlapninger opretholdes, når indpakningen betjenes på forskellige traktorer og ved forskellige hydrauliske systemer.

Filmen er 750 mm bred og tilbyder en 55% eller 70% forstrækning. Op til fire ekstra filmruller kan opbevares på en valgfri holder, der har integrerede lys og en betjening, der betjener dispenserings-, skæremekanismen og indpakningsarmen.

EasyWrap 150 betjenes fra DS 500-terminalen, der tilbyder en stor skærm og en klar brugergrænseflade, intuitiv menunavigation og maksimal brugerkomfort.
Når operatøren har indstillet antallet af wraps og ballestørrelsen, beregner systemet det nødvendige antal wraps. Ved wrapafslutning eller wrapbrud stopper rullerne øjeblikkeligt med at dreje ballen, og indpakningsarmen bevæger sig til venstre side, så operatøren nemt kan indsætte mere film.

EasyWrap 150 kan udstyres med en valgfri balledrejer, der også fungerer som en sensor til automatisk belastning: Når traktoren nærmer sig ballen, skubber sensorrullen indpakkeren frem, hvilket udløser de to ruller og bringer dem sammen for at hente ballen. Det er også muligt at automatisere hele indpakningscyklussen, så føreren kan koncentrere sig om kørslen under indpakningen. Det er selvfølgelig også muligt at udføre alle trin manuelt, hvis forholdene gør at automatisk tilstand ikke anbefales.

Ved afslutningen af ​​indpakningscyklussen fastgøres filmen og skæres i en arbejdsgang. Klippet er rent og ryddeligt, og filmenden klæber sig pænt til wrap. Løse filmender kan ikke ses på EasyWrap.
Når indpakningscyklussen er afsluttet, bevæger de to ruller sig fra hinanden og placerer ballen forsigtigt på jorden.

Efter at have afsluttet arbejdet i en mark, trykkes blot på en knap for at maskinen er i transportposition uden at forlade førerhuset og så er det bare at køre videre til næste mark uden bekymringer.

Som standard er alle KRONE EasyWrap-modeller godkendt til kørsel på offentlige veje da der er lys på indpakningsarmene.

Kontakt os