,

Premos 5000

£0.00

Premos 5000 presser strukturpiller af højeste kvalitet uanset om det er i marken eller stationært et andet sted. De er ideelle som strøelse, foder eller til opvarmning.Pillepresseren er den første, der opsamler stråafgrøder som hø, halm eller lucerne direkte fra marken, og presser det til piller. De kan derefter transporteres fra marken som bulkgods.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5e41fe3a19b0 Kategorier: ,

Premos 5000 – Pillepresser til strukturpiller til stationært eller mobilt brug

Ren opsamlingDen 2,35 m brede pickup uden kulissestyring samler materialet rent op med sine fingre. Tandvalsen som er tilkoblet sikrer et meget jævnt materialeflow, også ved lav kørehastighed.

Valser og presserDen ubearbejdede stråafgrøde kommer ind mellem to matricevalser, der løber mod hinanden og griber ind i hinanden, og som er forsynet med henholdsvis tand- og hulmatricerækker. Tænderne på den ene valse tætner hulmatricens kanaler på den anden valse og trykker materialet gennem kanalerne på hulmatricen. Herved opstår en temperatur på fra 70 til 100° C samt et tryk på op til 2.000 bar.

Stationært brugVed brug stationært kan Premos 5000 presse piller af stråafgrøder hele året. Baller, der er presset i løbet af sæsonen, kan med balleløsneren doseres jævnt til pillepresseren og presses til piller. Til brug udskiftes pickuppen til mobilt brug med en balleløsner, som fuldt er integreret i maskinen.Ballerne tilføres til balleløsneren via et hydraulisk klapbart ca. 7,5 m langt tilføringsbord. To tilføringskæder optager de aflagte baller ved hjælp af medbringere og fører dem til balleløsneren. Ved tilføringsbordetsbagkant fjernes bindegarnet automatisk.De 4 hydraulisk drene løsneplader, der alle er udstyret med knive og ledeplader, løsner ballerne. Knivene skærer i ballerne og efterfølgende trækker de savtakkede plader det forkortede strå ud til ballen.

Brand

Krone

Afgrøder

Hø, Lucerne, Halm

Dækmontering

620 / 50 R 22,5

Kraftbehov (hk)

350

Ballestørrelse

max 100x120x700 cm

Pillediameter

16 mm

Opsamlingsbredde - Pickup

2,35 m

Ydelse

op til 5 tons i timen

Kapacitet (tons)

5

Vandtank (liter)

500