FIRMAPROFIL

  • Vi bygger vores forretning på tillid
  • Vi vil være et sikkert og pålideligt valg
  • Vi vil være landsdækkende – dog med lokal styrke og tilstedeværelse

Derudover skal vi være åbne. Personer, der henvender sig, skal føle sig velkomne. Ud over almindelige forretningshemmeligheder har vi ikke noget at skjule. Tværtimod er vi interesseret i, at vores omverden kender os, vores holdninger og vore handlinger. Og vi er interesseret i dialog og i at lytte til andre, så vi får viden om, hvordan omverdenen ser på os og vores produkter, og hvad vi efter andres mening kan gøre bedre.

Kundetilfredshed er et af vore afgørende mål og succeskriterier. Det betyder, at vi lægger stor vægt på at vejlede kunderne, så de får et produkt, der svarer til deres behov – hverken mere eller mindre. Det betyder, at vi lægger afgørende vægt på service, fordi vi tager ansvar for vore produkter – inklusiv ansvaret for kunde-træning samt udveksling af viden og erfaring med leverandører og nøglekunder.

Også derfor lægger vi vægt på at have forhandler som geografisk er tæt på vore kunder, så vi hurtigt kan bistå dem. Vi sørger for at de har den ekspertise og de værktøjer, der er nødvendige, for at de kan udføre serviceopgaven lige så godt, som vi selv ville have gjort det. Vi er professionelle med en passion for kvalitet. Vi leverer det, vi lover.

Historie

I januar 2005 blev vi kontaktet af Krone, som er en af Tysklands største producenter af græsprodukter, de ønskede et samarbejde med Brøns Maskinforretning, om importen af Krone maskiner til Danmark. I den forbindelse blev Brøns Maskinimport startet op, da man skulle opbygge nyt forhandlernet til de nye produkter. Siden overtagelsen af Krone produktet til Danmark, har Brøns Maskinimport været inde i en stor udvikling både firmamæssigt, men også salgsmæssigt, og har i dag en stor andel i de selvkørende maskiner i Danmark. Firmamæssigt er der siden starten af 2005 hvor vi startede i et hjørne af Amazone afdelingen,

I dag bliver Brøns Maskinimport udelukkende drevet, med et netværk af forhandlere, der dækker hele landet. Dette gøres for at sikre størst mulig kundekontakt og den bedst tænkelige service. Det betyder dog ikke, at vi ikke ønsker kontakt til vore slutbrugere, da vores dør altid står åben, og vi aldrig er længere væk end telefonen.

Forretningen bliver drevet af Dan Hamann.