Digitale funktioner – også på rundballepressere

Digitale funktioner som Smart Telematics eller den universelle hub for datadeling af data bruges i stigende grad til rundballepressere – en trend, som KRONE har observeret i nogen tid, især blandt storproducenter, der bruger disse smarte løsninger, da de gør det muligt for dem at sende job direkte fra deres Farm Management Information System (FMIS) til traktorkabinen. Da arbejdet dokumenteres automatisk, når det udføres, kan halmproducenterne se fremskridtene i realtid i KRONE Smart Telematics eller ethvert andet styringssystem på kontoret. Alternativt sendes dataene til FMIS via agrirouter.

Takket være disse perfekt synkroniserede processer er det muligt at optimere visningstider til feeds af højere kvalitet og større maskineffektivitet.
Samtidig hjælper de digitale funktioner med at optimere transportkæden, når de pakkede baller afhentes. Chaufførerne ser et kort, der viser markerne, der skal ryddes, og det nøjagtige antal baller, der skal indsamles.

Den næste fordel ved denne digitale funktion er den ligefremme og nøjagtige dokumentation af udbytte. Fugtighedsregistreringsfunktionen og ballevejnings systemet, der er en mulighed på indpakningen, ser også fugtighedsniveauer og ballevejnings teknologien giver dig mulighed for at levere klare og præcise rapporter til kunderne, hvilket gør det mere effektiv og gennemsigtig.

Dataene overføres automatisk og i realtid til kontoret til nemmere fakturering. Der er ikke noget med USB-sticks eller kopiering af håndskrevne notater.

Find din næste rundballepresser her >