Den universelle landbrugsvogn – GX

previous arrow
next arrow
Slider

GX 440 og GX 520 med volumen på 44m2 op til 52 m2 og nytte last fra 24 tons til 34 tons*

Giver den ny vogn mulighed for at transport af afgrøder som Raps, Korn, Kartofler, Roer, Majs og Græs.

Aflastningen sker ved hjælp af kædetræk som trækker et bånd hvor forsmækken følger med til ende, dette giver en hurtig og skånsom aflastning

  • Single vange koncept for lavere dødpunkt og højere nyttelast.
  • Hydraulisk affjedret trækstang: Øger åbningen fortil, reducerer spild.
  • Hydraulisk drev fleksibel lastning og aflastning.
  • Ekstra udstyr doseringsvalse for maksimal fleksibilitet.
  • Hjulaksler med hydraulisk aflastning for den bedste kørselsstabilitet
  • Komfortabel betjeningsterminal

Hør mere!

Vi kontakter dig og hjælper dig videre med dine ønsker.

GX Vognen der kan transportere (næsten) alt

De nye GX-vogne skabt til et hav af formål og tilbyder mange nyttige funktioner, der gør maskinerne til en ægte alt-muligt vogn, som passer ind på gården hele året rundt. Disse tilføjelser til Krone vogn programmet afspejler endnu engang Krones stærke position inden for landbruget. Yderligere modeller og specifikationsniveauer læses nede.

Disse vogne tilbyder et nyt niveau af alsidighed, skånsom og hurtig løsning for en lang række forskellige gods. Den nye maskine fås i to størrelser – 44 m3 og 52 m3 – med to valgfri udkastruller. GX 440 kører på tandemaksler og GX 520 på en tridem -enhed, med begge modeller med standard ISO bus -betjening.

Lasten læsses på et kraftigt stofbæltegulv, der betjenes af to kæder. Sammen med det gennemsigtige forende danner bæltegulvet aflæsningsenheden, der drives af to Hydro motorer. Lasten læsses af, når kæderne trækkes bagud. Dette er en ekstremt skånsom måde at læsse på, fordi lasten bevæger sig langsomt og konsekvent bagud uden at klemme eller mase, hvilket også er særligt spændende for følsomme afgrøder som f.eks. Grøntsager eller rodafgrøder. Efter at vognen er aflæsset, trækker kæderne losseenheden tilbage til forenden.

Yderligere fordele: Ved aflæsning skifter kun tyngdepunktet en smule og forhindrer derved risikoen for at lasten vælter.

GX sammenlignet med TX programmet, klik på billedet for at se det større.